Facebook дозволив всім користувачам видаляти відправлені повідомлення у Messеnger

Видалити повідомлення можна лише протягом 10 хвилин

10:03, 6 лютого 2019

Компанія Facebook зробила доступною для всіх користувачів Messеnger можливість видаляти надіслані повідомлення, однак з певними обмеженнями, передає Mashable.

Щоб видалити повідомлення, необхідно двічі натиснути його на екрані і в спливаючому меню вибрати один з варіантів, відзначає видання.

Також існує можливість видалити повідомлення всіх учасників листування або приховати її тільки від себе самого.

Важливо відзначити, що видалити повідомлення можна лише протягом 10 хвилин.

Оперативні, достовірні і найважливіші новини тут Додайте ZAXID.NET у вибрані в Google Додати

Раніше функція була доступна для жителів Польщі, Колумбії, Болівії і Литви.