Голлівудський сценарист та продюсер Стів Бінг скоїв самогубство

КультураК.С., 23 червня16590
Голлівудський сценарист та продюсер Стів Бінг скоїв самогубство
Стіву Бінгу було 55 років

Сценарист та продюсер Стів Бінг скоїв самогубство в Лос-Анджелесі. Його занйшли під вікнами будівлі, де він жив, повідомляє TMZ.

55-річний Бінг жив на 27-му поверсі в будинку в одному з найбагатших районів міста. Джерела заявили, що незадовго до самогубства продюсер впав у депресію через нестачу спілкування під час карантину, введеного на тлі пандемії коронавируса.

Стів Бінг був сценаристом комедійного фільму «Кенгуру Джекпот» та продюсером фільму «Прибрати Картера» з Сильвестром Сталлоне у головній ролі. Також він заснував компанію Shangri-La Entertainment, продюсував такі стрічки, як «Беовульф», «Kingsman: Золоте кільце» та «Бунтівна юність». Бінг також інвестував у створення культового новорічного фільму «Полярний експрес» Роберта Земекіса майже половину бюджету стрічки, співпрацював з Мартіном Скорсезе над картиною «The Rolling Stones: Хай буде світло», яка вийшла 2008 році.

Вибрана фільмографія Стіва Бінга:

  • 2016 – «Поза правилами»
  • 2015 – «Рок на Сході»
  • 2012 – «Боб Марлі»
  • 2012 – «Готель «Нуар»
  • 2008 – «The Rolling Stones: Хай буде світло»
  • 2003 – «Кенгуру Джекпот»
  • 2000 – «Прибрати Картера»
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Пропозиції партнерів
Загрузка...
Останні новини
Залиште відгук