Американський актор Марк Блум помер від коронавірусної інфекції

Американський актор Марк Блум помер від коронавірусної інфекції
Марку Блуму було 69 років.

Американський актор Марк Блум помер від ускладнень коронавірусної інфекції, повідомляє The Variety. Акторові було 69 років. Виконавча віце-президентка гільдії акторів американської федерації телебачення та радіо Ребека Деймон повідомила в Twitter, що Блум помер у Нью-Йоркській пресвітеріанській лікарні.

Нью-йоркська театральна компанія Playwrights Horizons, де працював актор, висловила співчуття у зв'язку зі смертю Блума.

«Дякуємо, Марку, за все, що ти дав нашому театру, а також театрам та глядачам по всьому світу. Ми будемо сумувати за тобою», – йдеться в повідомленні компанії в Twitter.

Біографія:

Марк Блум народився 14 травня 1950 року в місті Ньюарк, штат Нью-Джерсі. Дебютував на екрані у 1983 році. Зіграв у знаменитому «Крокодилі Данді». Також знімався у фільмах «Побачення наосліп», «Крок вперед 3D», а також в серіалах «Клан Сопрано», «Елементарно» та інших картинах. У його фільмографії – близько 20-ти фільмів та 30-ти серіалів. Багато працював у театрі.

Вибрана фільмографія:

  • 2018 – «Спадкоємці»
  • 2014 – «Моцарт в джунглях»
  • 2009 – «Добра дружина»
  • 2003 – «Афера Стівена Гласса»
  • 1999 – «Клан Сопрано»
  • 1987 – «Побачення наосліп»
  • 1986 – «Крокодил Данді»

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Пропозиції партнерів
Загрузка...
Останні новини
Залиште відгук