Анонси

  • Час
    Тема, учасники
    Місце
  • 11:00
    Прес-конференція на тему: "Прошу голосувати, прошу підтримати": які рішення не варто підтримувати попри заклик голови Львівської обласної ради"

    Учасники - депутати Львівської обласної ради:
    Інна Свистун, голова фракції "Самопоміч" у Львівській обласній раді;
    Роман Кізима, голова комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики;
    Тарас Вервега, голова комісії з питань євроінтеграції, дерегуляції, зовнішньоекономічної діяльності, транскордонного співробітництва, агропромислового комплексу та зв'язків з українцями за кордоном;
    Іван Собко, член комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку;
    Тетяна Письменна, член комісії з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури.

    у Львівському прес-клубі за адресою: проспект Шевченка,11, 2-й поверх

  • 11:00
    Робочий візит голови Верховної Ради Андрія Парубія

    Голова Верховної Ради Андрій Парубій разом з головою Львівської облради Олександром Ганущиним та представниками місцевого самоврядування відвідають військову частину А 1108 (15-й реактивний артилерійський полк), яка дислокується у Дрогобичі.

    Зі Львова виїзд журналістів заплановано о 9:00 від будівлі Львівської облради (вул. В. Винниченка, 18).

    Акредитація триває до понеділка, 13 лютого, до 8:00 за телефоном: 098-64-49-964 або 096-247-82-02 .

    Дрогобич, військова частина А 1108

  • 12:45
    Прес-конференція з нагоди презентації Відкритого Міжнародного музичного Маратону W LIVE (OPEN INTERNATIONAL MUSIC MARATHON) пам’яті Василя Сліпака

    Учасники: Володимир Сивохіп, директор Львівської обласної філармоніі, Ніколас Краузе, диригент, Дмитро Кацал, директор Хорової Школи «Дударик», Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку, Орест Сліпак, брат Василя Сліпака, The Wassyl Slipak Foundation.

    Біла зала (біля каб. 205) , пл. Ринок,1

  • 12:50
    Брифінг на тему: «Коштом міста відремонтовано приміщення дитячого клубу Галицького району». Огляд відремонтованих приміщень арт-галереї.

    Учасники: Андрій Садовий, міський голова Львова, Галина Слічна, директор департаменту гуманітарної політики, Ліна Полихата – в.о. начальника управління молоді та спорту, Олена Горпинюк, директор Дитячих клубів Галицького району

    Вул. Ференца Ліста, 2

  • 14:00
    Зустріч з Владикою Борисом Гудзяком

    З нагоди 125-ліття від дня народження Йосифа Сліпого «Львівська політехніка» відбудеться зустріч з Владикою Борисом Гудзяком.

    Теми зустрічі:

    • Сиракузи – Гарвард – Львів – Париж: шлях Владики Бориса Ґудзяка від пластуна і науковця у США до духовного лідера та будівничого майбутньої України.
    • Настанови Патріарха Йосифа Сліпого: чому Українська Церква за кордоном є ключовим чинником збереження ідентичності українців у світі.
    • Українська громада у Франції: вчора, сьогодні, завтра.
    • Український Католицький Університет: як вдалося в сучасній Україні створити ВНЗ зі світовим іменем.

    Організатор зустрічі Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою.

    Вхід вільний

    За додатковою інформацією просимо звертатися: тел. 258-01-51; моб. (098) 586 46 46 (Марія Галік) чи на e-mail: press@miok.lviv.ua

    Актова зала головного корпусу НУ «Львівська політехніка» (вул. С. Бандери, 12)

Календар анонсів

пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
 
 
13
Останні новини

Підписатись на сповіщення про важливі новини від ZAXID.NET?